_MG_9607+sh.jpg

Interiørarkitektur: Ny kontoretasje, ABG SUNDAL COLLIER ASA

ARBEIDSOMFANG: Totalrehabilitering av kontorarealer i Vika Atrium.
FORMÅL: Lage gode arbeidsstasjoner med nære og enkle komunikasjonlinjer mellom avdelinger. De tidligere lukkede arealene måtte åpne for mer lys og luft.
ADRESSE: Munkedamsveien 45
PROSJEKTSPERIODE/ FERDIGSTILT:  2005-08
AREAL: 3000m2
KONSEPT: Lyse lette lokaler, med rene flater som bakgrunn for maleri og fotografi samling.
TEKNISKE KRAV TIL LØSNING: Høy akustisk demping i vegger og himling. Lydkrav; 34 db mellom alle kontorer og internmøterom -24 db på kontorfronter. Skinnesystem integrert i himling for fullfleksibilitet på plassering av glass og dører i kontor- og møteromsfronter.
MATERIALBRUK/MILJØ: Varige naturmaterialer. hovedsaklig heltre, gips, glass og pusset betong. Akustiske spilevegger i MDF.
BELYSNING: Lystoffrør innfelt i systemhimling med innslag av halogenlys
MØBLERING: Spesialdesign hev senk pulter med rom for integrering av datautstyr, prod. og levert av Design Office
PROSJEKTLEDER: Ellen Ledsten, int ark mnil
MEDARBEIDERE: Line Lyng-Jørgensen int ark mnil (freelance), Benedicte Sund-Mathisen ark mnal
ENTREPRENØR: NP-Bygg AS
BYGGHERRE: Olav Thon Gruppen
BRUKER: ABG Sundal Collier ASA
FOTO: Øyvind Markussen, Ledsten Arkitektur

PROSJEKTET ER PUBLISERT I ARKITEKUR N nr.03 - 2009 OG NILS ÅRBOK 09


Tegninger


Prosess