Påbygg til Mat- og merkevarehuset på Grünerløkka

ARBEIDSOMFANG: Ledsten Arkitektur AS har prosjektert alle innvendige arbeider for påbygget - inklusive romprogrammering, interntrapp og detaljer som skiltplan, møbeldesign og belysning.
SAMARBEIDSPARTNER: Element Arkitekter – prosjektering utvendig bygg fasade
ADRESSE: Sofienberggata 19
FERDIGSTILT: 2021
AREAL: 1000 m2
MATERIALBRUK/MILJØ: Generell bruk av varige naturmaterialer, hovedsakelig råstål, heltre, glass og miljømerket gjennomfarget MDF. LED på all belysning og behovs-styrt lys og ventilasjon.
PROSJEKTLEDER LA: Ellen Ledsten, interiørarkitekt MNIL
PROSJEKTMEDARBEIDER: Michelle Lilleby Johansson, arkitekt MNAL
ENTREPRENØR: Oslo Entreprenør AS
BYGGHERRE: Agra Foods
BRUKER: Tom Wood

 

Ledsten Arkitektur AS har fullført innvendig bygg i to påbyggsetasjer på MMG-Mills. TOM WOOD er leietaker og deres showromkonsept passer perfekt inn i det karakteristiske bygget. Utvidelsen er svært rasjonell, der den robuste eksisterende betongkonstruksjonen er bygget på i høyden og blir fundamentet til de to nye etasjene med kontorlokaler. Materialiteten fra det opprinnelige transformasjonsprosjektet er videreført i nybygget, og fortolkes i en mer raffinert utgave. Gulvet er i slipt betong, kontor- og møteromsfronter i råstål. Den store nye interntrappen er bygget i lys eik som tas igjen i himlingsbafler og kjøkkenfronter.


Trappen er en konseptuell videreføring av betongtrappen som forbinder etasjene under, denne gangen i heltre eik, med formspråk og dimensjoner som er en naturlig konsekvens av treet som materiale.


PLANER